Uavgjort for Glimt mot Brann

glimt

Bodø/Glimt spilt borte mot Brann mandag kveld. Glimt startet med ledelse men det ble etterhvert 1-1 og uavgjort i eliteserie oppgjøret mellom fotballagene.

Disse startet for Glimt: Ricardo Friedrich Erlend Dahl Reitan, Brede Moe, Vegard Bergan, Fredrik André Bjørkan Håkon Evjen, Patrick Berg, Ulrik Saltnes Philip Zinckernagel, Victor Boniface og Jens Petter Hauge.

Brann startet med dette laget: Håkon Opdal, Taijo Teniste, Vito Wormgoor, Christian Eggen Rismark, Gilbert Koomson, Fredrik Haugen, Daouda Bamba, Ruben Yttergård Jenssen, Veton Berisha, Ruben Kristiansen og Kristoffer Barmen.

Ulrik Saltnes scoret for Glimt før pause. Daouda Bamba utlignet for Brann etter pause. Men Glimt kunne vunnet kampen helt ved slutten da Jens Petter Hauge satte inn et mål som ble annulert etter en tvilsom offside.

Glimt ligger nå seks poeng bak Molde med fire kamper igjen å spille.