Carlsberg åpner ny attraksjon i København

visitdenmark

En av Københavns mest populære turistattraksjoner – Visit Carlsberg, er etter en fem års omfattende modernisering snart klar til å gjenåpne som Home of Carlsberg med en ny og større utstilling.

Fra 1. desember 2023 kan man besøke det nye Home of Carlsberg hvor man får se, høre og smake historien til J.C. Jacobsen og hans familie. Attraksjonen vil blant annet inkludere en ny interaktiv utstilling, som er utvidet fra 1000 til 3000 m2, og som forteller historien om Carlsberg i fortid, nåtid og fremtid.

Videre vil Home of Carlsberg også inkludere et historisk og vernet område med en ny restaurant og bar,  hestestallen med de majestetiske bryggerihestene, deres spektakulære flaskekolleksjon, arkitektoniske bygninger, ølsmakinger, samt guidede turer i de gamle kjellerne, som vil avdekke gamle hemmeligheter.

– Vi er utrolig glade for at vi endelig snart er klare til å åpne dørene til Home of Carlsberg. Vi har skapt et område og en utstilling i en klasse for seg selv, som formidler en unik del av dansk historie – på en ny måte. Dette er et sted som omfavner historieentusiaster, ølentusiaster, arkitekturfans og alle derimellom. Vi ser frem til å samle lokalbefolkningen og turister i tett forbindelse med historien, men også med gode matopplevelser, kultur, musikk, og selvfølgelig smaken av antakeligvis verdens beste øl, sier Tine Kastrup-Misir, direktør for Home of Carlsberg.

Den nye utstillingen utfolder seg gjennom digitale lag, som engasjerer med fortellinger om familiefeider, vitenskapelige gjennombrudd og grunnleggende innsikt i bryggeriprosessen. Dette er en utstilling som gir en sjelden innsikt i de første trinnene av moderne ølbrygging og Carlsbergs arbeid innen vitenskap, bryggerikunst og sivilsamfunn.

Ambisjonen er å skape et inspirerende og nyskapende sted der du kan vekke sansene dine, utforske historien, og oppleve verdens tredje største bryggeri og den mangfoldige Carlsberg-familien.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.