Bodøgruppa Regnvær ute med debut-EPen «Våken hele sommeren»

sesong 1

Bodøværingene i Regnvær har hatt en strålende høst med fantastiske tilbakemeldinger på singelen «Aurora» som ble sluppet i august.

Med listing på NRKP3, terningkast 5 i Avisa Nordland, utsolgt konsert i Oslo og overveldende respons fra fansen er de nå klare for å følge opp med EPen «Våken hele sommeren» som er ute i dag.

Kompisgjengen ble kjent med hverandre via Instagram i 2016 og de oppdaget raskt at de hadde en felles interesse for musikk. Det var en umiddelbar kjemi, både musikalsk og personlig. De siste årene har de utviklet seg sammen og vokst mye, og de har store ambisjoner for fremtiden. Etter år med hard jobbing er de glade for å endelig kunne gi ut debut-EPen, «Våken hele sommeren». 

– Vi kan nesten ikke tro at vi endelig skal dele denne EPen med omverdenen. Vi har jobbet lenge med de disse låtene og er veldig stolte av resultatet. Nå håper vi at alle andre liker det de hører. Det har vært en veldig gøy prosess og vi gleder oss allerede til å ta fatt på neste prosjekt og lage enda er musikk, forteller gitarist Øyvind Mentzoni. 

Regnvær sine tekster skildrer på ungdommelig vis sterke følelser omkring tema som kjærlighet, nostalgi og det å finne seg selv som menneske. Spor nummer en på EPen er låta «Noe mer» og handler om akkurat dette å finne seg selv som menneske. 

– Det er en person jeg kjente godt som var inspirasjonen til denne sangen. Hun var ganske usikker og likte ikke å ta plass. Jeg syns det var så synd og ville bare at hun skulle vite hvor bra hun var. Hun gjorde alt til «noe mer». Jeg håper folk tar med seg budskapet i låta og at lytteren får en liten selvtillitsboost av å høre på det, forteller vokalist Kristian Steffensen i bandet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.