Barents Sportskomitè vant Thorvald Stoltenbergs prisen

nfk

– Vi i Barents Sports Committee er utrolig stolt over å bli tildelt Thorvald Stoltenbergs pris. Det er en deilig anerkjennelse av den jobben som gjøres i hele Barents-idretten av utøvere, ledere og engasjerte frivillige i alle fire land. Vi kjenner at denne prisen gir en ekstra motivasjon til å fortsette jobben vi gjør, og er veldig takknemlig for omtalen denne prisen gir oss sier Vera Arntsen, Internasjonal koordinator i Barents Sports.

Barents Games er ikke bare et idrettsarrangement som samler over 1200 utøvere hvert år i over 30 idretter, Barents Games er også et viktig «folk til folk samarbeid» som bryter barrierer og fordommer.

Idretts-samarbeidet har eksistert i over 70 år, er bygd opp på god dialog og godt naboskap.

– Hos oss står ungdom i sentrum hvor idretten brukes som et verktøy for å stifte vennskap, utveksle erfaringer og dele opplevelsen og fellesskapet Barents Games er sier Arntsen.

– Vi fremmer god helse, likestilling, inkludering og samarbeid og ønsker å være en inspirasjon og motivasjon til ungdommen å fortsette i idretten i en alder det er stort frafall i alle fire land. Vi ønsker å skape bolyst og stolthet til regionen. Nå gleder vi oss virkelig til å arrangere Barents Summer 2022 i Tromsø, og Barents Winter Games i Kajaani i 2023 – vi kan ikke vente til vi kan møte vår idrettsfamilie i Barents igjen etter to lange og tunge år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.