Asylrevyen fra Bodø skaper overskrifter etter skandale-sketsj

avis media

En sketsj med Asylrevyen fra Bodø skaper overskrifter i landets aviser og omtales av Dagbladet, Nettavisen.no, Avisa Nordland, Resett og NRK.

Det skal være en del av sketsjen som vitser om Trine Skei Grande flere reagerer på. Det var Trønder-Avisa som først skrev om saken, ifølge NRK.

Det er nærmere bestemt sketsjen «Nyttårstalen», spilt på Stormen kulturhus i Bodø og nylig ble fremført på Revyfestivalen i Trøndelag, der Asylrevyen fra Bodø harselerer med flere politiske skandaler som har preget landet den siste tiden.

Trond Giske, Per Sandberg og Erna Solberg blir karikert, men det er kanskje Venstre-leder Trine Skei Grande som får gjennomgå hardest. Skuespillerne harselerer med saken om intim omgang i 2008 mellom en da 17-årig gutt og en da 38-årig Grande. Også saken der Grande baksnakket Raja i 2018, ble gjenstand for karikering, skriver Resett.

– Det er en kommentar til at trønderske politikere har dummet seg ut. Det er de som har brakt det personlige inn i politikken, ikke revyen. Jeg syns de traff godt i sketsjen sin, og dette er langt i fra underbuksehumor, sier Hanna Vilja Sagmo som er daglig leder i Revyfestivalen til NRK.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.