Kjendisene vrenger lomma for Silje på TV3 og Viaplay

tv3

Silje Sandmæl har tatt frem kalkulatoren og er klar med en ny runde av suksessprogrammet «I lomma på Silje».  John Arne Riise, Mia Gundersen, Bård Hoksrud og Erlend Elias er noen av kjendisene som avslører sin privatøkonomi. 

Forbrukerøkonomen Silje har nok en gang fått sniktitte på de private kontoutskriftene til norske kjendiser for å lære dem ett og annet om hvordan de bruker pengene sine! I denne serien sitter ikke deltakerne i en økonomisk knipe, men trenger likevel sårt veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte – og ikke kaste bort hele lønna si på nips, restaurant, øl og dyre klær som sjelden blir brukt..!

Denne sesongen har et stjernelag av norske kjendiser åpnet økonomien sin for Silje og TV-seerne. 

Fotballspiller John Arne Riise, artist Carina Dahl, politiker Bård Hoksrud, artist Mia Gundersen, blogger Kristin Gjelsvik, TV-personlighetene Erlend Elias og Dennis Poppe, radioprofil Ronny Brede Aase og programleder Gunhild Dahlberg. 

– For å kunne oppnå det de drømmer om må vi ta en grundig oppvask av økonomien og ikke minst vanene deres. Dette byr gjerne på noen ubehagelige overraskelser og innrømmelser, sier Sandmæl.

Silje vil både bevisstgjøre dem på sin egen økonomi og lære dem noe om økonomi og budsjetter slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg.

Første kjendis i ilden er den tidligere fotballspilleren, John Arne Riise. Episoden kan du se 28. januar kl. 21.30 på TV3, Viafree eller Viaplay.

– De er veldig tøffe som stiller opp. For mange er kontoutskriften hemmeligstemplet fordi den er såpass avslørende. Her kan du ikke skjule noen ting, sier programlederen som også er DNBs forbrukerøkonom.

I sesong 2 av «I lomma på Silje» får seerne blant annet lære om hvordan man får en rettferdig parøkonomi, hva det koster å ha barn og hvordan man kan hamle opp med unødvendige pengesluk.

Alle kjendisene som er med i programmet har én eller flere drømmer de ønsker å realisere. Noen av de som står på listen er: Større bolig, pusse opp, å føle seg økonomisk trygg og å reise.

«I lomma på Silje» har premiere 28. januar klokka 21:30 på TV3, Viafree eller Viaplay.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.