Arbeiderpartiet i harnisk etter Listhaugs harde Støre-angrep

jonas støre

Bodøposten.no trykket for et par timer siden nyheten om at Sylvi Listhaug uttalte at Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre «ikke var egnet som statsminister». Og reaksjonen lot ikke vente på seg, en stortingsrepresentant i Arbeiderpartiet har kommet med et krasst svar til Sylvi.

Det var under medlemsmøtet i Fremskrittspartiet i Nordland sitt medlemsmøte at Sylvi Listhaug kom med følgende uttalelse: «Den mannen er ikke egnet som statsminister».

Uttalelsen som ble publisert på Bodøposten.no har satt sinnene i kok hos ledelsen i Arbeiderpartiet.

– Med FrP i regjering øker forskjellene mellom folk i Norge. FrP gir skattekutt til de rike, mens de uføre og de som må ta til takke med usikre, midlertidige jobber får det dårligere. Det er et mer urettferdig Norge. For å betale for skattekuttene skjæres det ned og privatiseres, blant annet i helsevesenet som er Listhaugs nye politikkområde. Det er kanskje grunnen til at hun heller prioriterer angrep på andre fremfor å snakke om egen politikk, tordner Fredric Holen Bjørdal som er stortingsrepresentant fra Møre og Romsdal for Ap til Bodøposten.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.