Anders fra Bodø er klar for NM-finalen i flaks!

coolbet

Bodøværingen Anders Fenne Ellefsen er en av seks deltakere som skal kjempe om 250 000 kroner, og en prestisjetung tittel i NM-finalen i flaks i Tallinn.

Det er det tett på norskeide internasjonale spillselskapet Coolbet som står bak nyvinningen NM i flaks. Konseptet er like enkelt som det er vanskelig. Spillselskapet med hovedkontor i Tallinn ønsker å finne Norges heldigste mann eller kvinne. Etter seks ukes-konkurranser står seks menn finaleklare i den estiske hovedstanden 13.-16.desember.

– Det har vært en veldig populær konkurranse og som vi sier på Coolbet. Alle kan ha flaks, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spillselskapet Coolbet.com.

Hver ukesvinner vant 25 000 kroner i tillegg til reise og opphold i Tallinn under finaledagene i NM i flaks. Studenten Fenne Ellefsen med adresse Tromsø har gode odds på å vinne både NM-tittel og en kvart million norske kroner i Tallinn i dagene før jul.

– Jeg var litt betenkt med hvordan jeg skulle få råd til alt av julegaver i år, men det ordna nå seg til slutt på et vis. Om jeg vinner blir det helt klart flere store julegaver under treet i år. Uansett hvordan det går skal jeg og samboeren får en fin førjulstur sammen i Tallinn, innleder første års fysioterapi-student Fenne Ellefsen.

Ingen fetter Anton
25-åringen var blant de 830 påmeldte til første av totalt seks ukes-konkurranser. Den første kvalifiseringsrunden til NM i flaks var en ”No-brainer”. Alt man trengte var å melde seg på via Facebook-siden til Coolbet.

– Det var egentlig helt tilfeldig at jeg kom over konkurransen i det hele tatt. Da jeg så den på Facebook, klikket jeg meg inn, og synes det så interessant ut. Jeg meldte jeg meg på, men tenkte jo som alltid at jeg aldri vinner noe uansett. Jeg glemte jeg av hele konkurransen. Helt til en fra Coolbet ringte og gratulerte meg, forteller en blid nordlending.

Studenten Fenne Ellefsen føler seg ikke som noen typisk fetter Anton. Kanskje mer tvert om.

– Jeg føler vel at jeg hittil har hatt mer uflaks enn flaks i livet, men tydeligvis er jeg heldig like vell. Det blir enormt spennende å reise til Tallinn som en av seks deltakere til NM i flaks. Jeg vet ikke helt hva som venter meg der, men jeg gleder meg stort, sier Anders Fenne Ellefsen.

Glimt for evig
Han flyttet til Nordens paradis i august. I Tromsø venter tre år med studier. For en fotballinteressert Bodø-gutt er ikke det helt uten utfordringer. Det har vært mange slag om Nord-Norge i Eliteserien gjennom tidene.

– Jeg både spiller fotball selv, og liker også å tippe på fotballkamper. Selvsagt er hjertet mitt i Glimt, og Bodø er en fantastisk flott by. Selv om Tromsø er en fin by, var jeg Glimt-supporter sist kamp på Alfheim når Bodø-Glimt spilte her. Vi vant, jeg jubla høyt for scoring og tre poeng, og endte opp med noen stygge blikk fra folk rundt meg, sier en leende Anders Fenne Ellefsen.

Som ikke har noen NM-titler fra før, men er farlig nær sin første. I NM i flaks. Skjønt helt uten titler i beltet er ikke 25-åringen.

– Jeg ble midtnorsk mester i skihopping for mange år siden. Skulle jeg bli norgesmester i flaks, vil det selvsagt toppe den tittelen suverent, avslutter Anders Fenne Ellefsen.

Andre finaledeltagere og mer info her: www.nmiflaks.com.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.