Biografien «Frida» topper salgslisten

aschehoug

Nina F. Grünfelds bok om farmoren Frida er den mest solgte biografi- og memoarutgivelsen i første halvår 2020. «Frida – jakten på min ukjente farmors krig» plasserer seg foran Tore Skeis «Hvitekrist» og Michelle Obamas «Min historie».

– Tenk at Fridas liv går fra å være totalt ukjent til å bli lest av så mange. Det er fantastisk. Jeg tror fortellingen om Frida, som inneholder dramatiske temaer som ekskludering, smitte, epidemier og stigma, sårbare demokratier og politisk uro – snakker til det lesende publikumet i dag. Så mange sider av min farmor Fridas liv og skjebne har relevans i dag. Også håper og tror jeg at leserne syns det er en god historie, sier Nina F. Grünfeld.

– Frida er en fortelling om Europa og om vår felles sentraleuropeiske historie. Det er en fortelling om Frida som marginalisert kvinne i dette samfunnet, og det er en personlig beretning der jeg forsøker å finne henne. Hør Nina F. Grünfeld i podcasten Frokost for hjernen

«Frida» er til nå solgt til Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Polen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.