kirken

Ny biskop i Sør-Hålogaland vil lære av Bodø/Glimt

I domkirken der han ble døpt, ble Svein Valle presentert som ny biskop i Sør-Hålogaland bispedømme. Han mener kirken kan lære av byens fotballsuksess, opplyser Bodøposten. – Kirken har et prosjekt og... Les mer »
glimt

Bodø/Glimt videre i Serieligaen

Glimt slet seg til gruppespillet i Serieligaen mot Rumenske Sepsi. Etter ekstraomganger på Aspmyra vant Bodø/Glimt 3-2 og er videre i Europa Conference League, opplyser Bodøposten. Aspmyra hadde 7.000 tilskuere og flott... Les mer »
glimt

Første kvalifiseringsrunde serieligaen: Glimt knuste Pyunik i Bodø

Bodø/Glimt feide over armenske Pyunik på Aspmyra, det ble 3-0 for Glimt i første kvalifiseringsrunde i UEFA Europe Conference League, opplyser Bodøposten. Glimt fikk besøk av FC Pyunik fra Armenia i første... Les mer »

Bodø/Glimts sjanser i Europa Conference League 2023-24

Bodø/Glimt har i de siste to årene opplevd suksess i europeisk fotball. De kvalifiserte seg for første gang til gruppespill i Europa Conference League i 2021/22-sesongen og nå står de overfor nye... Les mer »
glimt

Supporterklubb boikotter Glimt-kamp

Bodø/Glimt skal møte FK Haugesund på Aspmyra søndag kveld, men denne gangen blir det uten lagets viktige 12. spiller – supporterklubben Ultras Bodø, opplyser Bodøposten. Les hele saken her. Les mer »
glimt

Glimt slo ut Tromsø i cupen

Slaget om Nord-Norge og kampen om avansement i cupen var sikret for TIL med 0-2 mot Glimt, helt til den ville snuperasjonen startet i sluttminuttene. Kampen ente 3-2 til Bodø/Glimt til ellevill... Les mer »
glimt

LEDER: Nordland trenger Glimt

Nordland er et flott fylke, det er masse flott natur, men kanskje ikke så mange attraksjoner. Og sikkert ikke så mye som opptar nordlendinger annet enn politikk og hverdagslige ting. Bortsett fra... Les mer »
glimt

Superlaget: Glimt vant over RBK på Aspmyra

Serieleder Bodø/Glimt fikk besøk av et Rosenborg-lag i krise lørdag. Aspmyra var stappfullt, hele 8200 møtte opp i flott mai-vær, og bortetribunen var smekkfull av RBK-supportere også, melder Bodøposten. Glimt startet med... Les mer »
glimt

Glimt imponerte mot Stabæk i Bodø

Glimt fortsetter sin imponerende seriestart etter å ha feid Sarpsborg av banen på bortebane med å kjøre over Stabæk på hjemmebane, melder Bodøposten. Bodø/Glimt fikk besøk av Stabæk på Aspmyra søndag kveld... Les mer »
glimt

Flere Glimt-spillere til landslaget

Landslagstrener Ståle Solbakken har tatt ut flere Bodø/Glimt-spillere til A-landslaget for menn, opplyser NRK Nordland. Tidligere Glimt-spiller Ola Solbakken er allerede en del av troppen og nå er det klart at Fredrik... Les mer »