Norwegians fem nye direkteruter fra Norge tar av

norwegian

Hele fem nye direkteruter i og fra Norge har oppstart den kommende uken; den første tok av i dag. Reisende fra Bergen, Trondheim og Tromsø har nå enda flere valgmuligheter med Norwegian.

Det er Bergen som trekker det lengste strået og stikker av med hele fire nye direkteruter denne høsten, både innenlands og utenlands. Med ruter til Gdansk, Manchester, Tenerife og Palanga får reiselystne bergensere enda flere reisemål å velge mellom. I tillegg er det oppstart på den nye ruten mellom Trondheim og Tromsø i morgen, mandag. 

– Vi er glade for å kunne tilby reiselystne nordmenn enda større valgfrihet. Så langt har de nye rutene blitt tatt godt imot, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.

– De nye rutetilbudet fra Bergen er variert og tilbyr alt fra storby til strandliv. Ruten til Manchester er kanskje spesielt gode nyheter for alle fotballfans som vil følge Solskjær og Manchester United, eller Liverpool-fans som kan reise 45 minutter fra flyplassen i Manchester vestover til Anfield, sier Thome Maursund.

– Vi er veldig glade for at Norwegian satser på Bergen lufthavn. De nye rutene vil bli et fint tilskudd til direkteruteprogrammet fra Flesland, sier Helge Eidsnes, lufthavndirektør på Bergen lufthavn Flesland. – Jeg er sikker på at fotballentusiastene er klare for startskuddet til Manchester-ruten. Gdansk og Tenerife vet vi er populære destinasjoner, og utvidet rutetilbud blir garantert kjærkomment. Palanga er kanskje mer ukjent for mange, men kan bli en ny favoritt for Bergenserne, fortsetter Eidsnes.

Norwegian har også økt antall avganger på direkterutene fra Bergen til Alicante, og ruten mellom Bergen og Evenes forlenges til vinterrute.

Stor etterspørsel til Øst-Europa
Norwegians nye ruter til Gdansk i Polen og Palanga i Litauen starter også opp denne uken for å møte den økte etterspørselen på østeuropeiske ruter. 

– Etterspørselen etter ruter mellom Norge og Øst-Europa er økende, både blant nordmenn og østeuropeere. Vi ser frem til å tilby rimelige billetter og god service om bord våre nye, mer miljøvennlige fly, sier Thome Maursund. 

I tillegg til de nye rutene til Gdansk og Palanga, har Norwegian også økt antallet avganger fra Bergen til Krakow i Polen, samt fra Oslo til Szczecin i Polen. 

Ny rute mellom Trondheim og Tromsø
Denne uken starter også Norwegians nye rute mellom Trondheim og Tromsø. 

– Vi er glade for å tilby en direkterute mellom Trondheim og Tromsø og den ser allerede ut til å bli tatt godt imot, både blant jobb- og fritidsreisende, sier Thome Maursund.

Lufthavndirektør Marit Helene Stigen ved Trondheim lufthavn Værnes ønsker Norwegians direkterute mellom Trondheim og Tromsø velkommen.

– Et bedre rutetilbud bidrar til å knytte regionene tettere sammen. Dette er verdifullt både for våre næringslivs- og fritidsreisende, sier Stigen. 

– Det er gledelig at Norwegian øker sitt rutetilbud fra Tromsø med en direkterute til Trondheim. Økt tilgjengelighet mellom Midt- og Nord-Norge er positivt både for næringsliv og fritidsreisende i begge regionene, sier Mona Ringstrand kommersiell sjef på Tromsø lufthavn.

Dette er de nye rutene:

  • To ukentlige avganger fra Bergen til Manchester fra 28.oktober
  • To ukentlige avganger fra Bergen til Gdansk fra 27.oktober
  • En ukentlig avgang fra Bergen til Tenerife fra 29.oktober
  • To ukentlige avganger fra Bergen til Palanga/Klaipeda fra 30.oktober
  • To ukentlige avganger mellom Trondheim og Tromsø fra 28.oktober
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.