Whitesnake og Europe kommer til Norge!

scandic live nation

Det britiske rockebandet Whitesnake, med tidligere Deep Purple-frontmann David Coverdale i spissen, tar turen tilbake til Norge!

Denne gangen er det Oslo Spektrum som står for tur, og med seg har de selveste Europe. Grip sjansen til å oppleve de legendariske bandene 10. mai!

Etter den globale suksessen med albumet «Flesh & Blood» (2019) har Whitsnake spilt intet mindre enn 55 shows i 24 land for mer enn 600.000 fans. Nå utvider de turneen, og det er en glede å annonsere at veteranene kommer tilbake til Norge. Bandet spiller låter fra det nyeste albumet, men også hits og favoritter fra sin over 40 år lange karriere.

Special guests er ingen ringere enn de legendariske hardrockerne i Europe. Det svenske bandet hadde eventyrlig suksess på 80-tallet, og står blant annet bak monsterhiten «The Final Countdown». De har solgt over 20 millioner plater og turnert verden over.

Billetter er i salg fra fredag 20. desember kl. 10.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.