VIDEO: Whalesharkattacks ute med «Rich People Taste»

metronomicon

Whalesharkattacs er soloprosjektet til Viviana Vega (kjent fra bl.a. Masselys og samarbeid med Ost & Kjex). Hun ga ut sitt selvtitulerte album på Metronomicon Audio i 2017, hvor hun introduserte omverdenen for sin originale sjangerblanding av 808-goth, MIDI-punk, mørk RnB og nihilist-trap, og fulgte opp med remix-albumet “Welsh Architects” i 2018.

“Rich People Taste” er første singel fra det kommende andrealbumet “Music For Pink Nights”, og er en fandenivoldsk og suggererende meditasjon over overflod, kjedsomhet og destruksjon, med musikk inspirert av både japansk ambient og skitten sørstats-rap. Med forvrengt stemme bringer hun sitt maskuline alter-ego til forgrunnen, som har vært en signatur i hennes live-show i flere år.

Musikkvideoen er regissert av billedkunstneren Sigrid Bendz, som blant annet er kjent for surrealistiske og symboltunge performancer og videoarbeider. Hennes visuelle uttrykk passer perfekt med Whalesharkattacs’ primitive ekspresjonisme og lo-fi-estetikk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.