VIDEO: Vellykket åpning av Lexus Bodø

nordvik

Luksuriøse biler, sushi og god stemning sto på menyen da Lexus ønsket velkommen til ny bilforhandler i Bodø denne uken.

– Det er en drøm som går i oppfyllelse, fortalte Morten Teksnes som er ny salgssjef hos Lexus Bodø.

Tirsdag kveld var gjester samlet på Stormyra for introduksjonen av et nytt bilmerke. Den nye Lexus forhandleren er den 11. forhandleren til bilmerket i Norge, og det er Nordvik som står bak etableringen. 

Kvelden ble åpnet med velkomsttale fra daglig leder, Christian Nordvik, som trakk fram onkelen som en motivasjon for etableringen av bilmerket:

– Det er 20 år siden Per Nordvik startet arbeidet med Lexus i Bodø, og da er det ekstra fint å stå her i dag. Lexus har vunnet Autoindex åtte år på rad, og vi skal gjøre det vi kan for at dere forblir de mest tilfredse bileierne i Norge. Vi er ydmyke og stolte, og gleder oss til å ta fatt på eventyret.

Knut-Erik Jahnsen fra Lexus Norge hadde tatt turen til åpningen:

– Vi er stolte over at Lexus Bodø endelig er på plass, og gleder oss over å samarbeide med Nordvik som er en trygg og lokal aktør. Bodø er en spennende by i utvikling, og mottakelsen har vært formidabel. 

Den nye Lexus forhandleren er flyttet inn i midlertidige lokaler, før de i juni 2020 skal være på plass i Nordvik sitt nye bilanlegg på Stormyra.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.