VIDEO: Prosjekt Reunion – et prosjekt om det å lykkes

utdanning

NKI presenterer Prosjekt Reunion, der man ønsker å sette søkelyset på hva det vil si å lykkes i dagens arbeidsliv og prestasjonssamfunn. Prosjekt Reunion er også en historie om veivalg.

Hensikten med Prosjekt Reunion er å starte en dialog gjennom å sette søkelyset på hva dagens prestasjonssamfunn gjør med mennesker. Dette gjør NKI blant annet gjennom å stille noen kritiske spørsmål;

Hvordan påvirker prestasjonspresset vår psykiske helse? Våger vi å gå for drømmen, eller følger vi strømmen? Hva skjer om man angrer på studievalget man tok? Hva vil det si å lykkes for deg?

– Vi ønsker å skape en debatt rundt disse spørsmålene gjennom å dokumentere og formidle tanker og følelser rundt det å lykkes i et av verdens rikeste land, med et av verdens beste utdannings¬systemer, sier Cecilie Bryner, Markedsdirektør i NKI/Intendia Professional.

NKI inviterte derfor en 3-klasse på videregående til å dele sine tanker og følelser knyttet til veivalg og fremtiden. Hvor tror de at de er om 10-20 år? Resultatet av disse intervjuene har blitt en ærlig og usminket film der elevene svarer på disse viktige spørsmålene.

Se videoen her:

– Utdanning og jobb handler mye om selvtillit, forventninger og usikkerhet. Gjennom å ta opp disse temaene, ønsker vi å inspirere mennesker som er i villrede til å finne riktig retning for dem.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.