VIDEO: Modulhus revolusjonerer byggebrasjen

timbeco

Det er mange industrier som har gjennomgått og gjennomgår store moderniseringsprosesser, alt fra reiser og underholdning til teknologi og industri.

En av bransjene som har modernisert seg mye de siste årene er produksjon av boliger. Ikke bare er husene blitt mer arealeffektive og har moderne design, men også måten husene produseres og monteres på har blitt effektivisert.

En av bedriftene som er ledende innen denne moderniseringen er Timbeco Woodhouse i Estland som lager modulhus.

Les også:  LESERINNLEGG: Straffes for å ta bilde av et epletre

– Fabrikkbygde hus produseres i et tørt, kontrollert miljø. Alle elementer og moduler blir transportert til byggeplassen, det gjør at tiden det tar å bygge et element eller en modulær bygning er kortere enn de tradisjonelle metodene for å bygge, sier Erki Muhu, markedssjef i Timbeco.

Timbeco lager nemlig prefabrikkerte hus som konstrueres på byggplassen, dermed sparer boligeieren tid og penger på selve byggeprosessen.

Les også:  Store endringer i import og eksport av bearbeidede matvarer

Dessuten er denne metoden miljøvennlig, noe mange har fokus på.

– Vi tror at det er viktig å kontinuerlig oppdatere teknologi og en stabil kvalitet, og vi er alltid på utkikk etter mer effektive løsninger. For å sikre kvaliteten har vi utviklet et bestemt kvalitetssystem som tar utgangspunkt i nøye utvalgte råvarer og slutter med produktsforpakningen som er sikret for alt vær, sier Erki Muhu.

Les også:  Optimera med storsatsing på Helgeland: Kjøper ni Montér byggevarehus
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.