Viasat og TV 2 enige om ny avtale

viasat 4

Viasat og TV 2 kom lørdag kveld til enighet om ny distribusjonsavtale for TV 2s kanaler. Det betyr at fotball-VM er reddet for Viasats kunder.

Viasat og TV 2 har forhandlet om ny avtale og kom til enighet rett før den forrige utløp ved midnatt 30. juni. Med ny avtale i boks vil Viasat fremdeles kunne tilby TV 2s kanaler til sine kunder.

TV 2 har nylig forlenget sine Premier League-rettigheter og inngått et samarbeid med Viasat om utvalgte UEFA Champions League-kamper, mens Viasats moderselskap Nordic Entertainment Group har investert i en rekke store sportsrettigheter de neste årene. Som Viasat-kunde får man dermed tilgang til både Premier League og UEFA Champions League, i tillegg til en rekke fotballrettigheter på Viasats egne Viasport-kanaler.

Vegard Klubbenes Drogseth, administrerende direktør i Viasat Norge, er veldig fornøyd med å ha landet en ny avtale med TV 2:

– Vi gleder oss over å ha landet en ny avtale med TV 2. TV 2s kanaler er en viktig del av kanalporteføljen til Viasat Parabol og Viasat IPTV, og vi har nå sikret kundene våre et komplett TV-produkt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.