Tror outsider Adrian fra Bindal kan vinne MGP

musikk party

Bookmakerne holder Adrian Jørgensen (26) fra Bindal som en solid outsider til å vinne lørdagens norske finale i Melodi Grand Prix.

I forkant av lørdagens Melodi Grand Prix-finalen seiler 26-år gamle Jørgensen opp som en outsider hos bookmakerne til å vinne. Bindalmannen, som tidligere har deltatt i TV 2-konkurransen «The Voice», skal fremføre sangen «The Bubble» under årets Melodi Grand Prix-finale.

–– Adrian Jørgensen er ung og lovende, og man får litt boyband følelse av hans bidrag. Jørgensen har en flott stemme, og dette kan ta han høyt på resultatlisten. Så blir det spennende å se om det holder til topplasseringen, sier analytiker Fredrik Fodnes i spillselskapet ComeOn!. 

Temperaturen på grasrota
Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota, og gir tradisjonelt sett en god pekepinn på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter. ComeOn! setter fortløpende odds på hvilke Melodi Grand Prix-finalister som ligger best an til å vinne konkurransen. Akkurat nå har Adrian Jørgensen seilet opp som en outsider til å vinne med en odds på 3.00. 

KEiiNO fortsatt storfavoritt hos bookmakerne, men like bak følger nevnte Jørgensen og Kjetil Mørland fra Grimstad.

–– Det blir ekstremt spennende å følge årets Melodi Grand Prix-finale. Slik vi ser det, er det svært åpent med tanke på hvem som vinner. KEiiNO er fortsatt favoritt med en odds på 1.90, like bak følger Jørgensen og Mørland med 3.00 i vinnerodds, sier analytiker Fodnes.

ComeOns! Vinnerodds på Melodi Grand Prix 2019

KEiiNO                      1.90
Kjetil Mørland          3.00
Adrian Jørgensen      3.00
Hank von Hell         10.00
Anna-Lisa Kumoji   10.00
Erlend Bratland       10.00
Chris Medina            12.00
Carina Dahl              12.00
D´Sound                    20.00
Ingrid Berg Mehus   25.00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.