ANNONSE: Trenger du ny datamaskin?

Trenger du ny datamaskin

En datamaskin er konstruert for å holde lenge, men plutselig kommer dagen da man endelig skjønner at det er på tide med en ny. Her kan du lese mer om hvordan du vet når du skal skifte ut datamaskinen, og få noen gode ideer til hva du skal se etter i en ny.

Ligger du langt bak evolusjonen?

Det handler selvfølgelig ikke om deg som person, men når man jobber på en veldig gammel datamaskin, så kan man plutselig få følelsen av å ligge langt bak evolusjonen når man plutselig ikke kan laste ned det nyeste styresystemet lenger, fordi hardware er for gammelt. Det er nemlig mye som kan oppgraderes med programvare, men på et eller annet tidspunkt slutter selve maskinen å være kompatibel med nye oppdateringer. Dette er et klart tegn på at det er på tiden å tenke over om du skal investere i ny datamaskin.

Det er jo ikke sånn at vi skal kaste ut teknologi og skifte til ny modell i tide og utide. Noen har selvfølgelig jobber der dette er et krav, men det er viktig å huske på at det er mye som faktisk kan skiftes ut og repareres før det går så langt, og det betyr ikke at maskinen din er ubrukelig – kanskje bare til det du skal bruke den til. Man har jo forskjellige behov når det kommer til teknologi, så hva du bruker maskinen din til, har mye å si for når du skal kjøpe en ny, og hva du skal velge.

Hva bruker du maskinen til?

Hvis du er en av de som jobber mye hjemme og trenger å ha en maskin som er det nyeste nye for å følge med, så er det heldigvis mye spennende på markedet akkurat nå. Det er blant annet kommet  nyheter fra microsoft Surface når du skal kjøpe ny datamaskin, som er perfekt til hjemmekontoret.

Det er lurt å holde seg til samme system som man kjører på jobben, med mindre du er frilanser. For eksempel så burde du kanskje gå for en PC hvis det er det dere kjører på jobben eller Apple, hvis det er det dere bruker, eller det som er vanlig innenfor den bransjen du jobber i. Det viktigste er at du er godt oppdatert, og det er vanskelig med en gammel og utdatert datamaskin. Finn en maskin som passer perfekt til dine behov og skift ut maskinen når siste skanse er nådd. Det kan være lurt å selge den videre så noen andre som kanskje ikke trenger en like oppdatert versjon som deg kan bruke den videre. Det skåner både miljøet og lommeboken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten