MUSIKK: Silya & The Sailors ute med EPen «Quantum Bounce»

sesong 1

Naå har Silya & The Sailors sluppet sin nye EP, «Quantum Bounce». Denne gangen byr Silya på seks energiske, livsglade, sjelfulle og positive låter.

EPen består av fire flunkende nye spor, samt «Bonafide Sinner» og «Where Love Resides» som ble sluppet høsten 2018. Coveret er et maleri som tanten til Silya har laget av henne. 

– «Quantum Bounce» er en samling av låter som har en positiv og oppløftende energi. Den handler om å ikke la tøffe situasjoner knekke deg, men heller prøve å snu det om til noe positivt. Med andre ord så handler det om å gi litt faen!, forteller Silya. 

Silya kom over den astrofysiske teorien quantum bounce, og det er ikke uten grunn at EPen fikk akkurat denne tittelen. 

– Kort og kunstnerisk oversatt fra astrofysikken betyr quantum bounce at et svart hull, ved mye press fra utsiden forvandles til et hvitt hull. Det negative altoppslukende mørke tvinges over til noe positivt og oppløftende. Det er dette som er essensen til «Quantum Bounce», sier hun.

Etter å ha viet nesten hele livet til musikk har Silya blitt en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver, med en tilstedeværelse som bergtar publikum og anmeldere hver gang hun opptrer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.