Vil stoppe innvadringen til Norge for miljøet

innvandring

Hvis vi virkelig brydde oss om klimaet så ville vi stengt grensene. Flyreiser, bilavgift og miljøskatt blir bare dråper i havet sammenlignet med hva miljøet kan spares for hvis vi ikke ble flere innbyggere, melder nettavisen Lykten.

Den innvandrerkritiske nettavisen Lykten.no sin skribent Alexander Halvorsen mener innvandringen bør stoppes på grunn av miljøet. Det er særlig karbonavtrykket som er grunnlaget.

Karbonavtrykket for en person i Afrika er på 0.8 metriske tonn. På verdensbasis er den 3.9 metriske tonn. I EU er karbonavtrykket for en innbygger 7.2 metriske tonn. Så hvis man henter inn en million migranter, uansett status, fra Afrika til Europa, så nærmest TIDOBLER man karbonavtrykket deres fra 0.8 millioner metriske tonn til 7.2 millioner metriske tonn. PER PERSON. Hva slags miljø- og klimapolitikk er det? I Norge er for øvrig karbonavtrykket på hele 8.3 millioner metriske tonn, altså høyere enn gjennomsnittet i Europa, ifølge Lykten.

Les også:  Ny undersøkelse: Vil bruke mer på forsvar

Istedenfor vil norske myndigheter gjennom sin Klimakur 2030 tvinge nordmenn til endre sin hverdag. Hvis Norge sendte hjem alle innvandrere som ikke er i behov av humanitær beskyttelse til sine nærområder og stoppet innvandringen i dag, ville Norge kunne innfri alle miljø- og klimamål i mange tiår fremover uten å gjøre noe annet. For Norge ville dette bety ca. 500.000 færre mennesker bosatt i landet og en redusering av Norges karbonavtrykk med 4.1 billioner metriske tonn. Norge ville med det være en ledestjerne på klimahimmelen til etterfølgelse for alle vestlige land med betydelige befolkninger fra Afrika og u-land boende innenfor sine grenser. Land som også de kunne innfri alle sine klima- og miljømål for lang fremtid hvis de stengte sine grenser, skriver Halvorsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.