Norges Rytterforbund

EM-bronse til Ann Cathrin Lübbe i paradressur

Den europeiske eliten innen paradressur er samlet til europeisk mesterskap i Tyskland, der Ann Cathrin Lübbe har tatt medalje på første forsøk. – Dette er jeg skikkelig fornøyd med, sier en strålende... Les mer »
Norges Rytterforbund

Johan-Sebastian Gulliksen klar for EM-finale i sprangridning

Med en fantastisk god nullrunde i fredagens klasse i Milano sikret Johan-Sebastian Gulliksen seg en plass i søndagens individuelle EM-finale. – En imponerende prestasjon, fastslår landslagsleder Mikael Kolind. Med sin andre feilfrie... Les mer »
Norges Rytterforbund

Martine Berheim Skår tok NM-gull på sprangbanen

Det var Martine Berheim Skår med hesten Dior fra Sandnes og Jæren Rideklubb og Ingrid Sandhei Bjørklund/Staedtebahn’s Cornwell fra Polarsirkelen Hestesportsklubb som lå øverst på resultatlisten i juniorklassen gjennom mesterskapsdagene på Gjelsten... Les mer »
Norges Rytterforbund

Emma Løkken er nordisk mester i dressur

Lørdag toppet Emma Løkken fra Oppdal sin innsats i Nordisk Baltisk mesterskap i dressur for juniorer på Gjelsten Arena i Drammen med et soleklart gull. – Jeg er stolt og rørt over... Les mer »
rkstoto

Nå går startskuddet for nye Rikstoto Direkte

Fra 15. desember starter en ny æra for Rikstoto Direkte – alle norske trav- og galoppinteressertes TV-kanal, eid av Norsk Rikstoto. Kanalen viser trav- og galoppløp fra Norge og utlandet. Rikstoto har gått inn... Les mer »
Norges Rytterforbund

Geir Gulliksen med sensasjonell femteplass i Paris

Med to imponerende nullrunder blant verdens toppryttere sikret Geir Gulliksen og Equine America Grandino H lørdag kveld seg en råsterk femteplass i Grand Prix under Longines Global Champions Tour i Paris. Med... Les mer »
hest

Navnetrender for hesten i 2021

Har du en hest som heter Luna eller Lucas i stallen? Da er du ikke alene. Agria Dyreforsikring har samlet de 30 mest populære hestenavnene i Norge i 2021. Trenger du inspirasjon... Les mer »
Norges Rytterforbund

Sprangridning: Fjerdeplass til Geir i World Cup

Geir Gulliksen sikret seg viktige World Cup-poeng etter en sterk fjerdeplass ved World Cup-stevnet i London søndag. Geir Gulliksen med hesten VDL Groep Quatro var en av 11 ryttere som red feilfri... Les mer »
hest

Corona blant topp 30 hestenavn i 2020

Vi har samlet inn de 30 vanligste hestenavnene i 2020. Blant disse debuterer et relativt velkjent navn, i hvert fall for tiden vi er inne i. Det er ingen tvil om at... Les mer »
agira

Agria lanserer ny nettbutikk for dyreeiere

Agria Dyreforsikring har nå lansert AgriaShop til norske dyreeiere. Her får man tak i nyttige og fine produkter til både to- og firbente. Med noen få tastetrykk kan man nå handle produkter... Les mer »