Nå går startskuddet for nye Rikstoto Direkte

rkstoto

Fra 15. desember starter en ny æra for Rikstoto Direkte – alle norske trav- og galoppinteressertes TV-kanal, eid av Norsk Rikstoto. Kanalen viser trav- og galoppløp fra Norge og utlandet.

Rikstoto har gått inn i et nytt samarbeid produksjonsselskapet NEP og kommunikasjonshuset Maverix om Rikstoto Direkte. Innholds- og produksjonsavtalen skal gi norske trav- og galoppinteresserte en nyskapende og mer omfangsrik opplevelse rundt trav- og galoppsport. 

Avtalen gjelder innhold både til Rikstoto Direkte (TV) og rikstoto.no, samt sosiale medier.

Lidenskap for travsporten 
– Dette viser at vi investerer i å vise sporten på best mulig måte. Vi er svært glade over å ha fått med NEP og Maverix på laget. De er blant eliten i Norden – både når det gjelder innhold og produksjon. Dette samarbeidet skal gi mye nytt innhold som tar oss videre inn i en moderne medieverden der vi kan vise lidenskapen og historiene i travsporten i flere kanaler, sier kundedirektør André Heibo-Tuverud i Norsk Rikstoto.

Da Rikstoto inviterte til en invitert tilbudskonkurranse om Rikstoto Direkte, valgte Maverix og NEP Norge å slå seg sammen.

– Vi hadde veldig lyst til å se på om vi kunne kombinere vår kjernekompetanse med Maverix. Med det utgangspunktet begynte ballen å rulle, og nå sitter vi her. Og det er nå det begynner, sier Morten Aas, administrerende direktør i NEP Norge. 

– Sammen med Norsk Rikstoto har vi vært med på en spennende teknologisk reise, men det som er nytt for oss er at vi nå også er med på det redaksjonelle. Det gleder vi oss til å være en del av.

Linda Nordheim, administrerende direktør i Maverix forteller at de allerede har gjort mye research for å komme tett på trav- og galoppsporten i Norge. 

– Vi har snakket med mange i hestesporten; oppassere, kusker, eiere, oppdrettere etc. Det skal vi også fortsette med, og det vi allerede ser er at alt starter med lidenskap, sier Nordheim. – Sporten sitter med en skattekiste av historier og fortellinger som fortjener å komme ut. 

Med hele 421 egne live-produksjoner, er dette den mest omfangsrike sportsformidlingen i Norge. I tillegg viser Norsk Rikstoto løp fra Sverige, Frankrike, Danmark, USA/Canada og Australia.

NEP og Maverix står for sin første Rikstoto Direkte-sending 15. desember.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.