Datingapp med ny funksjon: Skal hjelpe single å møtes på riktig sted

iphone

happn, en av verdens ledende datingapper, skal nå hjelpe sine 135 millioner brukere til å møte sin fremtidige partner på riktig sted. Ved hjelp av den nye funksjonen, CrushPoints, kan du nå legge inn dine favorittsteder – en enkel måte å finne felles interesser på.

Ifølge en fersk happn-undersøkelse vil 73 prosent av brukerne vite hvilke steder som deres Crush oppsøker, da dette anses som viktig for deres felles interesser.

– Vi anser møtestedet som en viktig del av opplevelsen, og derfor også en del av historien mellom deg og din flamme. Når historien om en forelskelse fortelles, er stedet alltid viktig, sier Karima Ben Abdelmalek, administrerende direktør og president i happn.

happn, kjent for sin geolokalisering, har laget en teknologi som gjør det mulig for brukerne å finne mennesker de møter på veien. Denne posisjonen styrkes nå med CrushPoints, som er tilgjengelig i 18 land og over 40 byer. I Norge vil funksjonen dekke nær 300 lokasjoner fordelt over Oslo og Bergen – og vil i fremtiden dekke flere byer som Stavanger og Trondheim.

Oppdateringen kommer samtidig som happn lanserer en ny visuell profil og en global oppdatering av appen, som er tilgjengelig for alle.

– Vi er glade for å kunne fremheve alle disse stedene, fordi vi tror de skaper gode sosiale koblinger og tillit, forteller Abdelmalek.

For nordmenn er det særlig barer (52%) og parker (25%) som folk foretrekker å møte hverandre på. Funksjonen deles inn i seks kategorier (arrangementer, barer, restauranter, sport, kulturliv og friluft), som gjør det mulig for brukerne å utforske Crushets favorittsteder, finne frem til møteplasser de begge liker, samt gi ideer til steder å møtes.

– Ved å utforske kartet, kan brukerne finne frem til andre single som har lagt til de samme stedene som dem selv blant sine favoritter. Dermed kan de lettere finne frem til andre som deler deres interesser, og enklere finne tilbake til en fremmed de har gått forbi, men som de ikke turte å prate med, sier Abdelmalek.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.