ANNONSE: Hit reiser nordmenn på ferie i julen

Det er mange ting som splitter oss nordmenn i juletidene. Mange har sterke meninger om det skal spises ribbe eller pinnekjøtt på julaften, om man skal drikke rød eller brun juleburs i førjulstidene, og ikke minst om man skal tilbringe romjulen i Norge eller i utlandet. 

Flere og flere velger å reise til utlandet i desember, for å få en litt annerledes julefeiring enn de fleste. Dette kommer også etter en tid der vi ikke hadde lov til å reise noe særlig, og der mange har savnet å ligge på en solseng i solsteiken. 

Reiser til Spania

Mange nordmenn har et helt spesielt forhold til Spania, og det er med god grunn at dette er ett av de mest populære stedene å reise i julen. Flere her i landet eier også boliger i de mange kystbyene, der man kan kose seg langs bassenget og spise spansk julemat på hagebenker fra VidaXL i solen. I Spania finnes familievennlige hoteller. Ikke minst så er det mange nordmenn som jobber på de forskjellige hotellene, og som arrangerer en julaften for de som vil feire i varmen også. 

Les også:  Hvordan sportsorganisasjoner kan forbedre kundelojalitet med CRM

Julestemning i London 

London har for mange blitt et sted som er sterkt knyttet til jul. Her kan man reise selv sent i November og få julestemning i de flotte gatene. Det brukes store summer på å pynte gater og kjøpesentre med enorme lysdekorasjoner og andre ting med juletema. Derfor velger også mange å dra hit i førjulstiden, for å kjøpe gaver til venner og familie og for å komme i god stemning i tiden før jul. 

Les også:  Hvordan sportsorganisasjoner kan forbedre kundelojalitet med CRM

Lange reiser 

Også destinasjoner langt unna har blitt populært blant nordmenn som ønsker å reise i julen. For noen er ferien en god til for å dra langt unna, da man har helligdager og ferie som gjør det mulig å ha en lengre reise. Enkelte land i Asia har blitt populære i denne forbindelsen, der mange reiser til land som Thailand, India og Dubai for en god kombinasjon av spennende kultur, god mat og ikke minst varme. 

Les også:  Hvordan sportsorganisasjoner kan forbedre kundelojalitet med CRM

For noen er julen en periode der man er hjemme i Norge for å feire med venner og familie. Mange reiser opp på fjellet for idyllisk norsk natur, mens andre ønsker en tur til varmere og mer eksotiske strøk. Med flere helligdager og oppsamlet fri, ser mange på julen som en fin mulighet til å komme ut og oppleve hva verden har å by på. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten