Synsam åpner endelig butikk i Mo i Rana

synsam

Endelig åpner dørene til Synsam Mo i Rana. Kjeden etablerer seg på AMFI Mo i Rana, Helgelands største kjøpesenter. – Det gleder vi oss til sier Torhild Barlaup, administrerende direktør i Synsam Group Norway AS.

I juni åpnes dørene til Nordens ledende optikerkjede i Mo i Rana. Øyehelse og bærekraftig brilledesign er noe av det kundene vil møte innenfor dørene på Synsams nyeste butikk.

– Synsam er en godt kjent merkevare i Nord-Norge, og det er klart vi ønsker å være representert også i Mo i Rana, som er et viktig by og administrasjons sentrum nord i landet vårt, vi ønsker jo å være tilgjengelig for kundene våre der de er. Synsam gleder seg veldig til å etablere seg også her.

I den 128 kvm store butikken vil det finnes et stort sortiment av briller og innfatninger, solbriller og sportsbriller fra kjente merker, samt dyktige optikere med høy faglig kompetanse, som skal sikre kundene god øyehelse og det de måtte trenge for å kunne se bra, og se bra ut. 

– Med vårt konsept ønsker vi å tilføre kundene i Mo i Rana stor valgfrihet, og en unik mulighet til å ta trygge valg med grunnlag i høy faglig kompetanse og et bredt omfangsrikt sortiment. Vårt brilleabonnement, hvor du kan velge å leie din brilleløsning, er også et fint supplement til markedet, og kan bidra til økt økonomisk forutsigbarhet, samtidig som øyehelse og de individuelle behovene for brille-løsninger er ivaretatt, forteller Barlaup. 

I tillegg til et bredt utvalg av innfatninger og glass, vil Synsam Mo i Rana sette øyehelse på kartet. Med moderne synsprøveutstyr og topp kvalifiserte optikere og kunderådgivere, setter Synsam kundens øyehelse først.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.