Sommeren kommer tidlig til Stokmarknes neste år

stokmarknes

Sommeren 2017 kom med direkterute mellom Stokmarknes og Oslo. Neste sommer er Widerøe utålmodige og starter opp sommerruten enda tidligere. 10. mai går første direktefly mellom hovedstaden og Vesterålen. Den raskeste og enkleste reiseveien mellom de to landsdelene er da tilbake på rutekartet.

Da Widerøe introduserte direkteruten mellom Stokmarnes og Oslo ble det uttalt at den nye ruten ville evalueres før avgjørelser ville bli tatt om eventuell videreføring sommeren 2018. Det er derfor gledelig å nå kunne informere om at ruten igjen vil returnere på rutekartet fra våren 2018 og at sesongen utvides sammenlignet med årets sommer.

– Dette er fantastiske nyheter og veldig viktig for den utviklingen vi ser i regionen nå. Sommerruten i 2017 viste at det er et behov og et ønske om denne ruten. Det er ekstra positivt at sesongen for direkteruten utvides til også å gjelde vår og høst 2018. Det styrker den veksten vi ser i etterspørselen etter aktiviteter som for eksempel sykling og vandring, sier reiselivssjef Astrid Berthinussen i Vesterålen reiseliv.

I perioden 10. mai til 30. oktober vil Widerøe operere tre ukentlige direkteavganger mellom Stokmarknes og Oslo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.