Slik blir Fotball-VM 2018 på NRK

ball

Fotball-VM 2018 i Russland starter torsdag 14. juni og både åpningskampen og finalen søndag 15. juli sendes på NRK1. I tillegg får du alle kampene under hele VM i NRK Radio, og oppdateringer på nett og some.

NRK og TV 2 deler rettighetene til årets VM i fotball fra 14. juni – 15. juli. Begge kanalene sender fra felles studio på Kontraskjæret i Oslo i år som under Fotball-EM 2016.

Les også:  Google: Annenhver nordlending har tatt grep om personvernet sitt på nett

NRK sender 32 av de totalt 64 kampene som skal gå over hele Russland. Studiosendingene starter i god tid før alle kampene, så publikum skal få vite hva som står på spill og være godt forberedt til avspark i hver eneste kamp.

Åpningskampen og finalen
Både åpningskampen torsdag 14. juni og finalen søndag 15. juli sendes på NRK1, mens kampene generelt er fordelt på alle NRKs tre kanaler. På Kontraskjæret er Carina Olset og Andreas Hagen programledere i NRKs sendinger, mens Christian Nilssen og Lise Klaveness, samt Andreas Stabrun Smith og Egil «Drillo» Olsen kommenterer kampene i Russland.

Les også:  LEDER: Nordland trenger Glimt

I tillegg blir Aleksander Schau fast studiogjest, mens Carl-Erik Torp er gjestekommentator fra Kontraskjæret.

Alt om VM på nett og some
På nrk.no og i NRK Sports kontoer på Instagram, Facebook og Twitter skal publikum få alt de trenger for å være oppdatert, informert og underholdt under VM.

I NRKs eget VM-senter på nrk.no/vm skal leserne få nyhetene, men også alt fra oppskriftene til dagens VM-meny til store historiske øyeblikk, dypdykk i detaljene til personlighetstester og eksklusive VM-sketsjer.

Les også:  Taekwondo: Mari Romundset Nilsen har kvalifisert seg til semifinalen i VM

I tillegg kan du her engasjere deg i debatter underveis i kamper og publikum kan ha sitt eget VM-lag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.