Sesongpremiere på kritikerfavoritten «Legion»

fox

Mandag 1. juli kl. 23.00 er det klart for tredje og siste sesong av «Legion». Serieskaper Noah Hawley står bak superheltserien som er basert på «X-Men»-universet.

Den kritikerroste serien som per dags dato er ratet til 8,3 på IMDb er skapt av Emmy- og Golden Globe-vinner Noah Hawley («Fargo»). Ved hjelp av sine visuelle kunster, tar Hawley oss med inn i et lekent og absurd univers.

Les også:  Fløte mest populært på norske jordbær

Legion er basert på karakteren med samme navn fra Marvel-tegneserien og handler om David Haller, en plaget mann med ubeskrivelige krefter. David er sliten av å ikke vite hva som er virkelighet og hva hjernen hans lurer ham til å tro.

I første sesong lærte David hvem han virkelig var og ble regnet som en helt. I sesong to mistet han seg selv og ble til skurken. I tredje og siste sesong vil David utvikle seg til mutanten som vi alle har ventet på – mutanten også kjent som Legion. For de som allerede kjenner til tegneserien, vet man at Legion er den farligste mutanten i verden – og han må stoppes. Spørsmålet nå er, vil David forsone seg med å være helten han mener han er, eller skurken som alle andre ser ham som?

Les også:  Tips til en brannsikker sommer

Rollebesetningen består blant annet av Dan Stevens (Downtown Abby), Rachel Keller (Fargo), Bill Irwin (Interstellar), Amber Midthunder (Banshee), Aubrey Plaza (Parks and Recreation) , Jeremie Harris (A Walk Among the Tombstones), Lauren Tsai (Terrace House), Navid Negahban (Homeland), Hamish Linklater (The Big Short) og Harry Lloyd (Game of Thrones).

Legion sesong 3 har premiere mandag 1. juli kl. 23.00 på FOX.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.