– Selg boligen selv

apple

Våren er høytid for salg av boliger, og en økende alternativ måte er å selge boligen selv, gjennom den digitale tjenesten Propr.no.

– Vi opplever at flere nordmenn synes selve jobben med å selge selv er overraskede enkelt og mange sparer gode penger, sier daglig leder, Kjetil Eriksson, i Propr.no.

Ras av boliger
Mai og juni er de to månedene hvor det omsettes flest boliger, men mange har sittet på gjerdet på grunn av usikkerheten Corona-viruset skaper i eiendomsmarkedet.

– Den siste uken har det vært en merkbar positiv endring i markedet for oss, og det føles som om det har våknet litt etter dvalen, sier Kjetil Eriksson i Propr.no.

Hvis disse signalene stemmer, lover det godt frem til fellesferien, hvor brorparten av norske boligsalg gjennomføres. Det selges rundt 100.000 boliger årlig.

Den digitale nettjenesten Propr.no har hatt hele 2.800 oppdrag siden starten hvor nordmenn selger sin egen bolig ved hjelp av en heldigitalisert tjeneste.

– Vi er en alternativ måte å selge bolig på, og det er enkelt, sier Eriksson.

Selger før kjøp
I et normalt eiendomsmarked pleier åtte av ti å kjøpe ny bolig først og så sysle med å selge sin egen bolig i etterkant. Propr-sjefen ser et skifte i denne alminnelige trenden.

– Vi erfarer at flere kundene i disse tider selger egen bolig først, før de kjøper nytt selv, sier Eriksson og legger til at kundene ønsker å eliminere økonomisk usikkerhet.

Veldig mange tar ikke sjansen på kostbare «brolån» og usikkerheten som er knyttet til å sitte med to boliglån, i usikker perioden, før du selv får solgt din egen bolig.

Propr.no er en digital nettjeneste som bruker avansert maskinlæring. Propr.no er Norges største boligsalgstjeneste på nett, og har utviklet et system som erstatter eiendomsmegleren. Ved hjelp av teknologien kan du selge boligen din selv på et trygt, sikkert og enkelt møte, uten et fordyrende mellomledd. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.