Samtidskunstner Trudy Wiegand solgte kunst for nesten 1 million under åpningshelgen

3 norske

Samtidskunstner Trudy Wiegand solgte kunst for nesten 1 million under åpningshelgen på Hadeland Glassverk. Av 55 malerier utstilt, ble hele 20 malerier solgt åpningshelgen.

Hadeland Glassverk er stolte over å kunne samarbeide med Wiegand, og meget fornøyde med utstillingen. 

Den populær samtidskunstner Wiegand har bygget seg opp en stor kundegruppe. Kunsten hennes er populær, og interessen øker kontinuerlig.

De gåtefulle oljemalerier henter ofte inspirasjon fra naturen med et fantastisk grep om farge. 

Wiegand var svært fornøyd med åpningen; 

– Jeg er fryktelig fornøyd, stolt, ydmyk og sliten. Det ligger enormt mye arbeid bak denne separatutstillingen og å oppleve en slik overveldende positiv respons på åpningshelgen, etter alt hardt arbeid over lang tid, er noe jeg er svært glad og evig takknemlig for.

Interessen er stor for hennes kunstverk og det var lang kø ved åpningen. De besøkende kom fra både Belgia og Trondheim for å kjøpe og se maleriene hennes.

Wiegand har lang venteliste på sine verk. Hennes tilhengere hadde store forventninger til denne separatutstillingen på over 500 m2 i Galleri 1 på Hadeland Glassverk.

Utstillingen inkluderer også en serie med nydelige fat og boller i glass, som er utarbeidet i sammen med Hadeland Glassverk. Wiegand jobbet selv i glasshytta sammen med glassblåserne for å skape de unike produktene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.