Nettrakett i Vesterålen: Skal grave etter gull for bedriftene

nettrakett

Byrået Nettrakett fra Vesterålen er blant de nye kompetansearbeidsplassene som tiltrekker seg talenter fra hele landet. Som en del av satsningen på forretnings- og dataanalyse har de nå fått en engasjert og allsidig forretningsanalytiker med på laget. Morten Bringaker er en ekte gullgraver som brenner for å finne den innsikten som skaper vekst for bedrifter.

Bringaker er sivilingeniør med spesialfelt innenfor statistisk prediksjon og dataanalyse og har sin utdannelse fra UiT, Norges Arktiske Universitet. Tidligere har han jobbet som prosjektleder innenfor bygg- og anleggsbransjen og som forretningsanalytiker for et stort norsk sjøforsikringsselskap. 

– Å grave frem innsikt fra det digitale informasjonskaoset og finne akkurat de spesifikke detaljene som bidrar til lønnsomhet for en bedrift, synes jeg er utrolig givende, forteller Bringaker, som legger til at han spesielt gleder seg til å jobbe med bedrifter innenfor fiskerinæringen. 

Les også:  Skal bygge utviklingsarena for Forsvaret i Narvik

– Tenk bare på hvor mye enklere hverdagen som eksempelvis leder i fiskerinæringen ville blitt dersom du fikk servert oppdaterte nøkkeltall for bedriften i et interaktivt dashboard? Et dashbord som kan vise alt fra produksjon på konsernnivå og ned til den enkelte tråleren, vise utvikling i lønnsomhet for de ulike produktene eller vise status på selskapets målsettinger i perioden, forklarer Nettraketts nye forretningsanalytiker engasjert, som understreker at dette er verktøy som alle bransjer og bedrifter, samt alle ledd i en organisasjon kan nyttiggjøre seg av.

Les også:  Livsviktig støtte til frivillige organisasjoner i Nordland

Bringaker tok med seg familien sin fra Sørlandet og til Vesterålen og innrømmer at han føler seg like mye hjemme her som på Sørlandet. “Det er noe med naturen, folkene og gutsen. Jeg kunne ikke la være å søke på stillingen som forretningsanalytiker hos Nettrakett. De er oppriktig engasjert og lidenskapelig i det de gjør og det er akkurat den type mennesker jeg ønsker å jobbe med”, sier Morten og smiler. 

– Vi er svært glade for å ha fått Morten til Nettrakett. Morten har en solid utdannelse, allsidig erfaring og ikke minst et smittende engasjement for faget sitt, for økonomi og effektivisering. Han vil være en stor ressurs for Nettraketts kunder, sier daglig leder Line Suhr Johansen. 

Les også:  Sjokktall: 10.000 innbyggere i Nordland trenger nytt pass

Nettrakett er et digitalt byrå som leverer synlighet og målbare resultater på nett i form av digital markedsføring og analyse, forretningsanalyse, webutvikling og innholdsproduksjon for både privat næringsliv og offentlig sektor. 

Hos Nettrakett vil Bringaker bistå bedrifter med å synliggjøre verdien i dataene sine gjennom forretnings- og dataanalyse, databehandling, rapportutvikling og ved å visualisere informasjonen på en lettfattelig og interaktiv måte.

– Dette blir ikke den siste personen som lokkes til vakre Vesterålen. Det kommer flere, sier Line Suhr Johansen, som kan avsløre at flere kontrakter allerede er signert.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.