Samsungs beste mobilkamera noensinne: Galaxy S20-serien er nå i Bodø-butikkene

samsung

Nå kommer Samsung-telefonene Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra i butikk i Bodø. Galaxy S20-serien har blitt utstyrt med Samsungs beste kameraet noensinne, og er de første telefonene i det norske markedet som er laget for 5G-nett.

De nye telefonene S20, S20+ og S20 Ultra har et oppgradert kamera som gir opptil 100x zoom og 108 megapiksler for å kunne fange krystallklare bilder under alle lysforhold. Kameraet bruker AI-teknologi for å gjøre det enklere enn noen gang å fange det perfekte øyeblikket på telefonen. I tillegg kommer S20-serien med blant annet Samsungs raskeste og mest kraftfulle prosessor hittil, har bedre batterikapasitet og 120 HZ-skjerm. Telefonene er også de første på det norske markedet klare for å kunne ta i bruk 5G.

Folk tar flere og flere bilder med mobilen for å dokumentere livet sitt. Derfor er et godt kamera en av de viktigste faktorene ved valg av ny mobil. Under utviklingen av S20-serien, har man fokusert på å lage et kamera for å gi bedre bilder og videoer en noen gang før. Dette gjør det enklere for forbrukerne å ta gode bilder av svært høy kvalitet.

Galaxy S20- serien kommer med Samsungs nye brukergrensesnitt One UI og har Samsungs kraftigste og raskeste prosessor noensinne. Telefonene har128 GB lagringsplass og S20 Ultra har et batteri med fremragende 5000 mAh som er over 20% større enn Galaxy S10+. Hver Galaxy S20 har også en 120 Hz oppdateringsfrekvens, som gir en raskere skjerm som lar brukeren bla gjennom sider og apper raskere. Galaxy S20 er også de første telefonene i Norge som er klar for å koble på 5G-nettet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.