TV 2 fortsetter humorsatsingen med serien «Krypto Kings»

tv2

Hva skjer når to kompiser finner ut at konfirmasjonspengene de investerte i kryptovaluta er blitt til 1,6 milliarder kroner? Humordramaet «Krypto Kings» har premiere på TV 2 Play 10. februar.

Barndomsvennene Lars og Asim er to ganske vanlige Kolbotn-fyrer i starten av 20-årene. Lars er vimsete og impulsiv uten noen særlige planer for livet, mens Asim er en gründertype med store drømmer. Plutselig blir omstendighetene deres snudd på hodet: De to oppdager nemlig på slump at komfpengene de investerte i kryptovaluta har steget i verdi – til 1,6 milliarder kroner! 

Drømmen deres om raske penger er blitt til virkelighet. Endelig kan Lars og Asim kjøpe seg en gigantisk luksusvilla med oppvarmet basseng, hvor de flytter inn med Lars’ storebror Birger og kompisen Carl. De kan kjøpe Lamborghini til bestefar, leie yacht og privatfly, og arrangere svindyre fester. Mens Asim likevel forsøker å beholde bakkekontakten, går Lars «all in» og velter seg i den nyvunne rikdommen.

Etter en intens periode med fri pengeflyt og spinnvill guttastemning, begynner pengene å skape problemer. De to bestekompisene tvinges etter hvert til å ta en kikk i speilet: Hvem er de egentlig når millionene skrelles bort?

I rollene som Lars og Asim finner vi Kasper Antonsen og Michael Teigen Rajaji. Nils Bendik Kvissel spiller Birger, mens rollen som Carl spilles av Johannes Gjessing.

På rollelisten er også blant andre Henrik Holm, Hilde Skaar, Nasrin Khusrawi, Bruno Capodistrias, Arben Bala, Frode Winther, Christer Falck og Otto Jespersen. 

«Krypto Kings» produseres av Feelgood Scene Film og TV, som blant annet står bak humorsuksesser som «Helt Perfekt», «Neste sommer», «Hvite Gutter», «Basic Bitch» og «Torsdag kveld fra Nydalen».

Serieskapere og manusforfattere er Vegard Thomassen og Kim Atle Hansen. Med på manus har de også Ida Kiserud Lien, Hanna Seth Johnsen, Mattis Jevne og Morten Christensen.

Produsenter er Kristine Abrahamsen og Thomas Giertsen (eksekutiv), mens Hallvar Witsø har regi.

TV 2 har som mål å bli best på humor, og ifølge TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, leverer «Krypto Kings» til gull i sjangeren. 

– Humordrama er blant TV 2s viktigste innholdssatsinger, og med «Krypto Kings» tar vi enda et stort steg i riktig retning. Her har et humor-stjernelag av serieskapere, manusforfattere og produsenter laget et unikt og relevant humordrama med aktuell tematikk og en ung, talentfull cast. Denne serien er det bare å glede seg til, slår Haldorsen fast. 

«Krypto Kings» har premiere på TV 2 Play 10. februar. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.