Ny barnebok: Tante Plante redder biene

Tante Plante redder biene

Barnebokforfatteren Stine Heggedal og illustratør Giulia Rivolta er stolte over at barneboken «Tante Plante redder biene» nå er tilgjengelig for salg i alle landets bokhandler.

 «Et monster ødelegger blomsterengen til biene. Balder Bie skriver et brev til Tante Plante og ber om hjelp. Hun skynder seg av gårde, og får med seg flere hjelpere på veien. Men vil hun klare å skape en ny blomstereng i tide? Bli kjent med Tante Plante, Emmy Eplesaft, Sam Søledam og alle de andre i Stine Heggedals magiske univers.»

Før boken kom for salg 13. mars, har «Tante Plante» skapt engasjement på Facebook. «Tante Plante»-siden har allerede over 1.500 følgere og flere tusen likes. Selvpubliserende barnebok-forfattere opplever sjelden slik oppmerksomhet og Stines bok har tydeligvis truffet en nerve.

«Tante Plante redder biene» er en sjarmerende liten historie som tar for seg temaet bier, miljø og blomster på en morsom måte. Boken passer for barn i alderen 4 til 8 år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.