Nordvik kjøper Bodø Billakkering

nordvik

I april ble det kjent at Nordvik Gruppen overtar bilskadeverkstedet Stormyra Karosseri AS i Bodø. Nå er konsernet inne i en ny prosess med intensjon om overtakelse av lakkeringsverkstedet Bodø Billakkering AS.

– Et viktig satsingsområde, forteller konsernleder Thor Allan Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø og består av 23 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå ønsker de å utvide virksomheten ytterligere på bilskadesiden for å styrke sin posisjon i fremtidens bilmarked.

– Bilskade og lakk er et viktig satsingsområde for oss. Nå ønsker vi å utvide satsingen ytterligere og er i en prosess om overtakelse av Bodø Billakkering AS. Lakkeringsverkstedet er en trygg aktør med høy kompetanse som vi tror vil passe godt inn i vår portefølje, forteller konsernleder Thor Allan Nordvik.

Han får støtte fra daglig leder Terje Fagervik fra Bodø Billakkering som forteller at tidspunktet passer godt nå som han ønsker å trekke seg tilbake.

I Salten har Nordvik Gruppen Toyota forhandleren Nordvik og Opel forhandleren O.P. Fure i Bodø, Bilskadesenteret på Fauske, Nord Salten Auto, bilverkstedet Nordvik på Fauske, Glomfjord og Halsa.

– Det viktigste for oss er å legge til rette for at forhandlerne våre driftes godt lokalt. Vi skal bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960 og skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere, forteller Thor Allan Nordvik.

Bodø Billakkering AS har 4 medarbeidere og hadde i 2018 en omsetning på 6 millioner kroner. Nordvik Gruppen har i dag 320 medarbeidere og en omsetning på om lag 910 millioner kroner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.