Nettrakett i Vesterålen utvider i Alta

nettrakett

Det nordnorske byrået Nettrakett vokser i takt med den stadig økende etterspørselen etter tjenester innenfor digital synlighet. Nå satser byrået i Finnmark og søker etter medierådgiver til ny avdeling i Alta.

Det ambisiøse og ekspansive byrået har kunder fra hele landet, men brenner spesielt for å hjelpe nordnorske bedrifter med synlighet og salg på internett.

– På grunn av økt oppdragsmengde er nå tiden inne for å etablere oss i Finnmark og vi ser nå etter nye kolleger og egnede lokaler, forteller daglig leder Line Suhr Johansen med et smil.

Nettrakett jobber for at alle typer virksomheter skal lykkes på nett. – Det gjør vi med nettsider, digital markedsføring, analyse og innholdsproduksjon. Flere og flere, også tradisjonelle bedrifter, ser hvor viktig det er å være tilstede der kunder og potensielle kunder befinner seg.

– Sammen med en kollega kommer jeg til å være i Alta hele uke 46 for å gjennomføre både jobbintervjuer, se etter lokaler og møte eksisterende kunder og potensielle samarbeidspartnere.

Line, som er oppvokst i Alta, syns det er kjempestas at byrået nå har så stor etterspørsel at tiden er kommet for å etablere seg i hjembyen.

– Det er stor stas at det første avdelingskontoret i bedriften vår blir i Alta, hvor vi allerede har mange kunder som vi gleder oss til å jobbe enda tettere med, avslutter Suhr Johansen.

Nettrakett AS er et helhetlig digitalt byrå lokalisert i Vesterålen. Vi hjelper kunder over hele landet med nettløsninger, helhetlig nettmarkedsføring, analyse, sosiale medier, grafisk design, foto samt strategisk rådgivning. Vi tar i mot alle typer nettrelaterte utfordringer med et smil.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.