Nå kommer YouTube Kids til Norge!

youtube

Nå blir det enklere enn noen gang å finne videoer barna liker, og samtidig får foreldre en hel rekke enkle verktøy som gjør det mulig å håndplukke kanaler og begrense seertiden – slik at barna kan kose seg med YouTube Kids på en familievennlig måte.

Siden lanseringen i USA for fire år siden har YouTube Kids blitt en av verdens aller mest populære apper for barn, og nå står endelig Norge for tur.

Denne helt nye appen er tilgjengelig for gratis nedlasting, og barn kan bruke den på telefonen, nettbrett eller på TV-skjermen ved hjelp av for eksempel Chromecast eller en smart-TV.

– Vi er veldig glade for å lansere YouTube Kids i Norge. YouTube Kids-appen er bygget opp spesifikt med foreldre og barn som målgruppe, for å gjøre det enkelt å få tilgang på godt videoinnhold om temaene de ønsker å utforske. Dette er en separat og tryggere strømmetjeneste for barn, med en hel rekke foreldrekontroller som gjør det mulig å skreddersy opplevelsen slik at den blir riktig for hver enkelt barnefamilie, sier europeisk sjef for læring og familie på YouTube, Greg Dray.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.