ANNONSE: Nå begynner flere menn å tenke på velvære!

Annonse:

I lang tid har velvære som hudpleie, hårpleie og spafølelsen noe som flest kvinner bruker tid på, men nå er også mennene interessert. Det er blitt mer og mer normalt for menn å investere i produkter som kan få de til å se og ikke minst føle seg litt bedre. Dette er en positiv forandring som ikke bare fører til utvikling av flere produkter for guttene, men også en åpenhet for at også menn kan gjøre ting som tidligere har blitt sett på som feminint.

For, det skal jo ikke være slik at det bare er kvinner som ønsker å ta vare på seg selv, og som setter pris på litt ekstra velvære i hverdagen. Nå finnes det en masse produkter og redskaper som er ment spesielt for gutta.

Hudpleie for menn

Menn og kvinner er forskjellige på mange måter, og dette gjelder selvsagt også for huden. Det krever noen særlige produkter og redskaper, for at man skal kunne danne den beste rutinen. Produktene varierer også fra hudtype til hudtype, og etter behov. Noe som har blitt særlig populært den siste tiden er Dermaroller, som er perfekt for alle som ønsker finere hud. Denne er utstyrt med små mikronåler som rulles over huden for å bevare elastisitet og som gjør huden sunn og sterk.

Det er viktig å lære seg hva huden trenger, og se hvordan den reagerer på ulike produkter. I løpet av dagen kan det bygges opp skitt på huden. Den naturlige oljen og døde hudceller kan tette porer og være grunnen til kviser og urenheter. derfor er det viktig å bruke en god rens både dag og kveld, for å holde huden ren og pen. En god fuktighetskrem er med på å tilføre huden den fukten den trenger etter en god rens. Hvis du finner en rutine som passer deg, vil du nokk oppleve at huden vil se klarer og strammere ut.

Skjegg og hår

Skjeggpleie er jo noe som er helt unikt for menn, og dette krever litt ekstra oppmerksomhet. Hvis man er en mann med skjegg kan det lønne seg og sette seg inn i hvordan man opprettholder skjegget best mulig, slik at man selv kan style, trimme og forme det slik du vil. Da slipper du også det ekstra besøket til frisøren! Håret på hodet bør også sees til, og her er det endeløst med produkter, for alle hårtyper. Mange menn sliter med hårtap, noen også i ung alder, og det finnes gode måter å bevare eller behandle det på med produkter.

Det finnes med andre ord masse hudpleie som passer perfekt til menn, enten om det er hår, hud eller skjegg. Det er perfekt som gave og noe de aller fleste menn vil sette pris på.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten