MUSIKK: The Dogs slipper singelen «The Moment of Truth»

the dogs

«The Moment of Truth» fra The Dogs kommende album «Crossmaker» er herved tilgjengelig for allmennheten nå!

Nå kan vi endelig få en første pekepinn på hvilken retning Norges mest hardtarbeidende band vil bevege seg med sitt åttende (!) album på like mange år. Vi lar frontmann Kristopher Schau forklare:

– SÅ jævla mye får dere ikke greie på med denna singelen, for albumet er mere variert enn noensinne. Men, ja, det er en bekreftelse på at 2020 skal bli enda bedre enn de foregående åra for oss. Bedre låter, flere spillejobber, mere å gjørra. Alt det vi liker og håpa på. Vi landa på denne som førstesingel fordi den er så gøy å spille at vi veit den skal inn på livesettet samma faen. Og så har vi et lønnlig håp om at Kenneth Berg vil ha den som fast walk-in låt når han går kamper. Jeg har ikke mailadressa hans, så han har ikke hørt den enda. Singelen er med andre ord en liten jobbsøknad fra vår side også. Det MÅ ikke være Kenneths låt altså. Første norske kampsportutøver til mølla får’n. Vi vil bara låta ut i verden fortest mulig.

The Dogs har insistert på at alle låtene på skiva er like gode og at de derfor må gis ut som singel hver bidige en. Drabant stiller seg (kommersielt sett) ikke bak dette, men vil i kjærlighetens navn selvsagt innfri bandets ønske. Forvent med andre ord ytterligere musikk fra The Dogs’ «Crossmaker» før dere aner det.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.