DHL Express forbedrer servicen til Lofoten og Vesterålen

dhl

DHL Express har startet opp med daglige flygninger til Lofoten og Vesterålen. Dette medfører at verdens ledende logistikkselskap nå kan levere ut til disse områdene dagen etter ankomst til Norge, og eksportsendinger vil gå ut av landet allerede samme dag som de hentes opp.

I mer enn 30 år har DHL Express levert ut til Lofoten og Vesterålen via Bodø og / eller Evenes. Ankomsttidene har ikke vært de gunstigste, distribusjonen har ikke gått daglig, ei heller regulært til de viktigste stedene. Dette er nå kraftig forbedret.

Til Lofoten har DHL Express nå startet daglige flygninger til Leknes. Godset går med SAS, deretter med Widerøe via Bodø og ut til Leknes. DHL Express sin samarbeidspartner i Bodø, Svenn’s Transport, fortsetter distribusjonen, men leverer nå direkte ut fra Leknes.

Til Vesterålen flys godset med Widerøe til Skage / Stokmarknes, hvilket forbedrer servicen markant til hele området, inkludert Sortland, Myre og Andenes. DHL Express har inngått samarbeid med Widerøe Ground Handling som har overtatt distribusjonen ut fra Evenes, både til Vesterålen og til Harstad og Narvik / Ofoten.

– DHL Express er den klare markedslederen for internasjonal ekspress-service i Norge. Vi leverer til / fra hele verden på 1-3 døgn, og om du driver din virksomhet i Lofoten, ved Sognefjorden eller i Oslo sentrum, leverer vi dine sendinger i Paris i morgen, eller i New York eller Hong Kong om to dager. Dør-til-dør-leveranser, hurtighet, presisjon og sikker fremføring er vår service til markedene over hele verden. Vi tar ut avstandsulemper for næringslivet i hele Norge, sier Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express.

– For oss er dette en spennende utfordring. Vi er ikke ukjente med å samarbeide med DHL Express da vi har gjort det i Kirkenes i noen år. Vesterålen byr imidlertid på utfordringer når det gjelder avstander, men vi har godt kvalifiserte medarbeidere som vil gjøre sitt ytterste for å serve ut fra Evenes og Stokmarknes. Dessuten vil dette bidra til å styrke Widerøe Ground Handling sine operasjoner ved de to flyplassene, sier Siw Selnes i Widerøe Ground Handling.

Også Svenn Toftesund i Svenn’s Transport er fornøyd med endringene.

– Servicen har vært tilfredsstillende hittil også, men dette er et nytt og solid steg opp, og servicegraden vil bli enda bedre for både næringsdrivende og private i hele Lofoten, sier Toftesund.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.