ANNONSE: Aksjemarkedet for deg

Hvem har vel ikke hørt at det å ha mye penger på konto er dumt, faktisk er det en av de dårligste investeringene som du gjør. Renter fra banken gjør at du faktisk vil tape verdien av penger over tid med å ha dem der. Så hva kan du gjøre med det tenker du? Du er redd for Bitcoin, med god grunn, og aksjer, hvem forstår vel det?

Faktisk så er det de siste årene blitt veldig enkelt å kjøpe og selge aksjer, og nei, du trenger ikke millioner av kroner for å starte. Etter at internett har gjort sitt inntog har det blitt flere og bedre muligheter for deg å handle aksjer på nett, alt du trenger å gjøre er å se på de  Aksjebloggens anbefalte nettmeglere. Her får du troverdige og verdifulle tips om hvordan du kan starte opp.

Bull, Bear, Dead Cat Bounce, hva betyr dette?

Når du først tenker på å investere dine hardt opptjente kroner, så begynner du sikkert å søke etter litt informasjon. Du vil raskt føle at du er på dypt vann når du ser på terminologien og mange gir opp fordi de ikke forstår hva enkelte ting betyr og hva du bør gjøre.

Når du blir litt mer familiær med ord og uttrykk vil du også kunne begynne å forstå litt mer av det som skjer. Du må da ikke tro at du kan alt, for når du driver med aksjer er det veldig tidkrevende å finne den informasjonen som du trenger for å gjøre de trygge investeringene.

Bobler, fine greier

Vi alle vet at en aksjeboble er en fin ting, men kunnskapen til å vite at den sprekker før den gjør det, riktig analyse og erfaring, sørger for at du blir med på vei opp, at din verdi stiger, jevnt og sikkert hele veien.

Store norske selskap

Det kan være fristende å satse på store norske selskapene som DNB, Telenor, og Tomra. De er trygge og relativt sikre. Det betyr at du ikke vil tape alt om aksjekursen faller, men du vil heller ikke tjene relativt mye på kort tid.

Volatilitet, noen aksjer kan stige og synke raskt, dette krever et enormt fokus og om du er en profesjonell daytrader kan du tjene mye på det. Her er det viktig at du er strukturert og vet hva du gjør, du kan faktisk miste alt på veldig få dager som Idar Vollvik kan bekrefte. Over noen dager tapte han nesten 2 milliarder kroner.

Trygghet

Så hva er det som gjør at du kan investere og føle deg trygg på at du tjener penger, og ikke taper? Ved å bruke seriøse meglere, folk som sitter og følger med på markeder hele døgnet vil du minske din risiko og faktisk vil du over tid ha en høyere avkastning enn du vil få i en bank.

Bare husk at Statens Pensjonsfond driver å kjøper og selger aksjer hele døgnet, hele året, og takket være sin dyktighet har de aldri tjent så mye som under pandemien. Det viser at du kan sove trygt å vite at dine penger jobber for deg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten