MUSIKK: Temporary er ute med debutalbum

drabant

Duoen Temporary har benyttet de siste par årene til å vokse og samtidig forme sin albumdebut When I Leave, som er ute i dag på Drabant Music. Neste uke opptrer de på Byscenen under Trondheim Calling. 

Med klare nikk til artister som The Tallest Man on Earth, Jonas Alaska og Whitney, har 23- åringene Jonas Utseth Peitersen og Mikael Øgaard satt sammen et album bestående av elleve sanger som Temporary.

På When I Leave står disse låtene, i lys av Temporary sitt live-uttrykk, i vekslingen mellom forskjellige besetninger – fra det storslåtte arrangementet i tittellåten, preget av flere lag med vokalharmonier, synther og et orkester av 12-strengere, og videre til den helt nedstrippede låten «Closing Time» hvor det er større rom for stillhet og ettertanke.

Temporary lager musikk innenfor folk-pop sjangeren, men viser med sin albumdebut hvordan dette kan utfordres og strekkes innenfor sitt melankolske landskap av vokalharmonier og fengende melodilinjer.

Etter å ha sluppet sin første EP i mai 2017, ble de lagt merke til fra flere hold; fire av fem singler har blitt anbefalt og spilt av NRK P3 Urørt, i tillegg til avspillinger på NRK P1, og dessuten har musikken til Temporary blitt brukt i de to siste sesongene av NRK-suksessen «Unge lovende».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.