Nordnorsk pønk på vinyl og DVD

vinyl

I 2014 kom første album i LP plate serien «Bærre på jævel. NordNorsk pønk» ut. Det hadde en tidsramme på 1980 til 1983. Tidligere i år kom VOL 2 som så nærmere på årene fram til 1997.

I februar til neste år kommer VOL 3 av serien. Den tar for seg tidsrommet 1997 til 2013. I dette tidsrommet eksploderte nærmest pønken i Nord-Norge med en rekke fantastiske band.

VOL 3 kommer på gul vinyl, skal du ha limited edition utgaven på rød og svart vinyl bør du bestille kjapt, for den er kun tilgjengelig på forhåndssalg og i kun 100 eksemplarer. Som vanlig kommer albumet med hefte hvor hver artist blir grundig presentert. Nytt på VOL 3 er at det ligger ved en dokumentarfilm på DVD om Svolvær pønkens flaggskip Vanskapt og noen av bandene som kom i etterkant av det bandet.

På det tredje albumet i serien så er det inkluderer flere Bodøband i tillegg til flere andre fra Nordland. De er Rectum Immortalis (Mo i Rana), Quiritatio (Sortland) Nagasaki (Bodø) Humdinger (Bodø) The Spectacle (Bodø) Bleeding Fetus Organs (Nordland) Lofast (Svolvær) Dominic (Rognan/ Trondheim) Beyond The Fences (Bodø) New Frequency (Narvik/Trondheim) Hjertesorg (Bodø) Cataleptic (Stokmarknes)

I tillegg medvirker Nikkeby Lufthavn (Tromsø) Turdus Musicus (Tromsø) Døfødt (Harstad) The Revolt (Harstad) Cyaneed (Alta) Regression Point (Tromsø) Skitten Sone (Vadsø) Htlrsntzl (Tromsø)

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.