MUSIKK: Kamferdrops – Svake Mennesker

universal

Hun har enda ikke blitt bortført av aliens, men Kamferdrops, som sto bak superhiten “Jag trodde änglarnas fanns” sommeren 2017 er tilbake med en ny banger, denne gangen mer klubbvennlig og med ett budskap som oppdaterer Jannickes originalversjon til å bli aktuelt i 2018.

– De svakeste menneskene er ofte de sterkeste, jeg tror vi alle er lei av samfunnets fokus på kropp, suksess og falsk vinnermentalitet. Originalt så handlet «Svake  Menneske»’ om røyking og drikking, dagens versjon av dette er vel Ex On The Beach, Valium og Kokain – men de som er svakest og står på bunnen av samfunnet er egentlig de sterkeste, det skal så sykt mye til å stå alene på bunnen”, sier Kamferdrops.

Siden fjorårets sommerhit i Sverige, har Kamferdrops streamet til Gull med låten «Tusen Bitar», avsluttet Spellemann med Ole Ivars og Elisabeth Andreassen, og ligget på Spotify´s topplister med den svenske rapperen Adel som nettopp hadde sluppet ut av fengsel når samarbeidet ble sluppet.

Kamferdrops “Svake Mennesker” ble sluppet 9. november, og artisten selv feiret det hele med en releasefest på legendariske Spy Bar i Stockholm, kanskje det stedet med flest svake mennesker i hele Skandinavia, ifølge artisten selv.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.