MUSIKK: Jan Bøhler ute med albumet «Enkel type»

grappa

Nå albumdebuterer Jan Bøhler med «Enkel type» på Grappa Musikkforlag, som er et album om alt fra østkantspråket og livet i Groruddalen til trening og mødre.

– Mye er sagt og skrevet om det ene og det andre som skjer i Groruddalen. Men vi er først og fremst mange mennesker med stolthet, kjærlighet, vennskap, varme og vår egen måte å være på. Her kan du komma som du er, og folk er ikke så nøye på det. Jeg synes Groruddalen er det fineste stedet i verden, og jeg vil gjerne få fram hva vi føler og opplever.

– Derfor har jeg sammen med gode venner lagd dette albumet. Hver eneste en av de tolv sangene betyr noe spesielt for meg – og de henger sammen fra sang til sang. Fra «Enkel type» som handler om å være upretensiøs og gjøre ting enkelt og greit her i livet, til «Innmari vårs» om respekt og anerkjennelse for østkantspråket, til «Mutter’n» om hvor glade vi er i mødrene våre, selv om vi er litt tøffe av oss og ikke sier mamma.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.