LESERINNLEGG: Vadsø-ordfører vil ha flere flyktinger etter drapet

død

Psykisk ubalanse, traumer, posttraumatisk stressyndrom og lignende skal ikke tas hensyn til som formildende moment og dermed hindre utvisning fra Norge – drap utført av utlendinger skal føre til automatisk utvisning etter endt soning!

I følge Statistisk Sentralbyrå (SSB) er hele 18 % av befolkningen i Vadsø kommune av innvandrerbakgrunn. Det tilsvarer hele 1107 personer av i alt 6154 innbyggere. Av disse er igjen 79 personer født i Norge av innvandrerforeldre.

Multikulturalist og Høyre-ordfører i Vadsø, Hans-Jacob Bønå, ønsker likevel å bosette en allerede hardt belastet små-kommune med enda flere asylsøkere og flyktninger.

Ordføreren evner åpenbart ikke å se sammenheng i drapet og bosettingen av allerede voldstraumatiserte fremmedkulturelle mennesker, og forsvarer sin politikk (på sin egen facebook-side) med å visjonere om at rettsstaten Norge, helsevesen og politi gjør Vadsø til en trygg kommune for vadsøværingene – i dag og i fremtiden.

Demokratene Trøndelag støtter Terje Haugom fra Demokratene i Bergen og krever at drapsmannen utvises fra Norge etter endt soning!

Tor-Andre Hopen

Fylkesleder i Demokratene Trøndelag

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.