ANNONSE: Kvinner med former velger New Wear

Klær for enhver størrelse: Det er ingen hemmelighet at det lenge har vært vanskelig å finne klær til noen som er over en 38 eller en M. Heldigvis har mange kleskjeder tatt satt seg sammen og begynt å tilby større størrelser både i butikk og på nett, men likevel er det ikke alle som synes det er så lett å finne klær som passer.

Ofte kan det være noe med designet på klærne. Klærne kan være designet til en størrelse 36 selv om de også finnes i størrelse 48, og da er det ikke alltid at de ser like flatterende ut. Vi har derfor funnet frem en nettbutikk som er perfekt for deg som har former. Her finner du klær for deg som trenger store størrelser, deg som har litt større bryster eller hofter, eller rett og slett deg som ønsker lekre klær som ikke kun finnes i Small.

Finn drømmeplagget

Nettbutikken vi snakker om her heter New Wear og er en nettbutikk som er basert i Danmark. Her kan du finne lekre plagg som passer til enhver størrelse. Du kan velge å kun søke på plus-size klær dersom du trenger størrelse, eller du kan søke blant de andre kategoriene dersom du har store former. Uansett hvordan kroppsfasong du har, så kommer du til å finne noe du kan like i denne flotte nettbutikken. Her finner du vakre plagg, alt fra tunikaer og kjoler, til tilbehør og sko. Finn lekre mønstre, fasonger og tekstiler som virkelig sitter fint på enhver kropp. Perfekt for deg som ikke nødvendigvis finner det du leter etter hos kjedebutikkene.

I denne nettbutikken kan du finne mange forskjellige brands, i tillegg til New Wear sin egen kolleksjon. Du kan blant annet finne klær og tilbehør fra Zeze, Duffy og Re: Design. Her er prisene gode og det koster bare 59 kroner for levering til Norge, så her får du et godt tilbud. Finn de perfekte produktene til din kroppsfasong – uansett hvordan du ser ut. 

Nettsiden er enkelt delt inn slik at det er lett for deg å finne det du ønsker. Dersom du ønsker plus-size klær så kan du klikke deg inn på plus-size kategorien og deretter gå inn på hver enkel produktkategori. Dersom du for eksempel har større hofter eller bryster, så kan du klikke deg inn på de forskjellige produktkategoriene fra forsiden og deretter finne plaggene som passer perfekt for deg. Her er ingen bilder redigert eller manipulert, så du kan se akkurat hvordan plaggene ser ut.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten