Klovn med comeback – Og Aqua-Lene er med!

tv2

TV 2 har sikret seg den siste sesongen av «Klovn». Den sjuende sesongen får premiere på TV 2 og TV 2 Sumo i februar, og i tillegg vil alle de seks tidligere sesongen bli tilgjengelig på TV 2 Sumo fra 15. januar.

– Vi er strålende fornøyde med å ha sikret oss rettigheter til alle sesongene med «Klovn». Serien har vært vist på TV 2s kanaler helt siden 2005, og har en stor fanbase i Norge, sier Nina Lorgen Flemmen, direktør for internasjonale innkjøp i TV 2.

Den danske komiserien «Klovn» som er kjent for sin drøye humor og pinlige sitasjoner har siden premieren i 2005 vakt interesse også utenfor Danmark. Vi har fulgt livene til Frank Hvam og Casper Christensen og deres koner gjennom seks sesonger. I den sjuende sesongen har Frank og kona Mia blitt foreldre og Casper har blitt sammen med norske Lene «Aqua-Lene» Nystrøm.

Her harseleres det blant annet med Lenes skilsmisse fra mannen Søren Rasted. Det dukker også opp flere nordmenn som Morten Ramm og Nils Ole Oftebro i den siste sesongen.

«Klovn» – sesong 1-6 blir tilgjengelig 15. januar på TV 2 Sumo og sesong 7 får premiere i februar på TV 2 og TV 2 Sumo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.