Kahoot-gründer er mentor for vinneren av SAS Scholarship – Stian Sandø

sas

Johan Brand, gründer og daglig leder i Kahoot!, er mentor for den norske vinneren i SAS Scholarship – Stian Sandø, gründer av mobilappen Flare. SAS Scholarship har som formål å muliggjøre betydningsfulle møter, gjøre reisemål tilgjengelig og bidra med inspirasjon til personer som vil forandre verden.

SAS Scholarship er et program der tre vinnere med holdbare og innovative ideer og en ambisjon om å forbedre verden, kobles sammen med innflytelsesrike mentorer. Sammen skreddersyr hver vinner og mentor en reise verden rundt. Mentorene støtter med kunnskap, erfaring og sitt nettverk, og sammen med SAS skapes unike reiser og opplevelser som kan bidra til realisering av hver enkelt idé.

Den norske vinnende ideen, Flare, er en mobilapp som bygger på et nettverk av brukere som ved behov kan hjelpe hverandre i utrygge situasjoner. Medgründer i denne mobilappen, Stian Sandø, ble tildelt Johan Brand, gründer av Kahoot!, som mentor.

– Jeg ser et stort potensial i Flare og håper, ut fra min erfaring med å lansere et produkt internasjonalt, å kunne bidra til fortsatt utvikling av appen, sier Johan Brand, gründer av Kahoot!.

– Det har vært veldig verdifullt å få innsikt i Johans erfaringer og nettverk, og få inspirasjon til å utvikle Flare gjennom reisene slik at flere brukere kan føle seg trygge, sier Stian Sandø.

– I SAS håper vi at vi gjennom SAS Scholarship skal kunne hjelpe og inspirere Flare til å utvikle produktet videre. Å få mennesker til å føle seg trygge og sikre i hverdagen er avgjørende for enkeltpersoners og samfunnets utvikling. Mobilappen Flare er et innovativt produkt som sikrer akkurat det. Dette er i tråd med SAS sine verdier, som har sikkerhet som høyeste prioritet, sier Didrik Fjeldstad, VP Brand & Marketing på SAS.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.